Në Gostivar shënohet 9 Maji – Dita e Evropës

09.04.2018 Ambasadorët e shteteve të Grupit të Vishegradit, edhe sivjet përzgjodhën Gostivarin për të shënuar 9 Majin – Ditën e Bashkimit Evropian. Fillimisht ambasadorët e tre nga katër shtete e Grupit të Vishegradit në Shkup, respektivisht ai i Çekisë – Miroslav Toman, i Polonisë – Jacek Multanovski dhe i Hungarisë Laslo Duks u pritën në […]

Riparohet këndi i fëmijëve në parkun e madh të qytetit në Gostivar

08.04.2018 Këndi i fëmijëve në parkun e madh i cili një kohë më të gjatë ka qenë jashtë funksionit për të cilin është dedikuar, është riparuar këtyre ditëve nga ana e Komunës së Gostivarit. Të gjitha lojërat për fëmijë janë riparuar, është hedhur rërë dhe janë vendosur tehore prej bekatoni, si dhe është vendosur ndriçim […]

Banorët e Balindollit ndërtojnë stadiumin, i mbështet NP “Komunalec” dhe Komuna e Gostivarit

,

04.05.2018 Iniciativat e Bashkësive lokale në territorin e komunës së Gostivarit kanë marrë jehonë të madhe dhe japin rezultate shumë të frytshme. E fundit në sërën e iniciativave për rregullim të infrastrukturës dhe përmirësimit të cilësisë së jetës, vjen nga fshati Balindoll, ku në stadiumin e dikurshëm i cili tash e shumë vite ka mbetur […]