NJOFTIM

Njoftohen qytetarët, organet e pushtetit shtetëror si dhe organet tjera  dhe organizatat e përcaktuara me ligj, institucionet dhe shërbimet publike, bashkësitë vendore, ndërmarrjet publike, entet, fondacionet, organizatat joqeveritare, personat fizikë dhe juridikë që ushtrojnë autorizime publike dhe të gjithë të tjerët që i shfrytëzojnë shërbimet komunale, se në pajtim me Vendimin nr.09-1009/1 të datës 15.05.2018, […]

Koncerti “Muzika na bashkon të gjithëve“ i bashkoi të rinjtë e Gostivarit

15.05.2018 Nën moton “Muzika na bashkon të gjithëve” mbrëmë në sheshin e Gostivarit u mbajt një koncert madhështor i cili bashkoi të rinjtë e të gjitha nacionaliteteve. Organizator i këtij eventi ishte Forumi Rinor ndërsa i njëjti u përkrah nga Komuna e Gostivarit, NP “Komunalec – Gostivar dhe nga Ministria e Kulturës. “Qëllimi i këtij […]

Këshilli Rinor i komunës së Gostivarit organizoi tur me biçikleta nëpër qytet

14.05.2018 Me qëllim sensibilizimin e qytetarëve për ruajtjen e mjedisit jetësor dhe kundër ndotjes së ajrit, Këshilli i komunës së Gostivarit, organizoi dje një tur me biçikleta nëpër rrugët e qytetit të Gostivarit. Me moton “Let’s go cycling”, çiklistët u nisën nga objekti i komunës së Gostivarit duke bërë një qark rrugëve kryesore të qytetit […]