LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë qytetarët të cilit shfrytëzojnë rrugën rajonale Gostivar – Sërmnovë, se nga mëngjesi i ditës së enjte do të fillojnë punët ndërtimore për rikonstruktim të plotë të segmentit Llakavicë – Sërmnovë. Deri sa do të zgjasin punët ndërtimore qarkullimi në këtë segment rrugor, në pjesë dhe periudha të caktuara, do të zhvillohet me […]

Profesori i mirënjohur Larry Hubbell takoi kryetarin Taravari – ndau përvojat amerikane me administratën komunale të Gostivarit

18.06.2018 Administrata e komunës së Gostivarit sot pati rastin që të përfitojë nga përvoja e profesorit të njohur Larry Hubbell, i cili me anë të një prezantimi në Komunën e Gostivarit, dha detaje mbi punën e administrates në SHBA. Profesori Hubbell u prit fillimisht nga Kryetari i Komunës së Gostivarit ArbenTaravari, ndërsa prezantimi në fjalë […]

Balindolli e festoi Fitër Bajramin me linjë të re të ujësjellësit

,

18.03.2018 Për rreth 300 amvisëri të fshatit Balindoll të cilat deri më tani nuk shfrytëzonin ujin e pijshëm nga ujësjellësi i qytetit ose kishin presion shumë të ulët të ujit, në ditën e Fitër Bajramit u vu në funksion linja e re e ujësjellësit. Ky ishte edhe premtimi i kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben […]