Formohet Qendra për trajnimin e personave me aftësi ndryshe

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me UNDP-në dhe sektorin privat themeluan Kuzhinë profesionale për ushqim të shëndetshëm dhe Qendrën për trajnimin e personave ma aftësi ndryshe. Ky projekt PPP përfshin disa trajnime në fushën e hotelerië, kuzhinë për prodhimin e ushqimit dhe lokacione për ushqim të shëndetshëm në shkollat fillore dhe të mesme të Gostivarit. […]

Kryetari Arben Taravari nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Qendrën ndërkombëtare “BRAIN BEE”

  Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot nënshkruajti Memorandum bashkëpunmi me përfaqësuesin e Qendrës ndërkombëtare “BRAIN BEE”, Emir Dalipi Bashkëpunimi përfshin mbështetje për zhvillimin dhe rritjen e mundësive arsimore për fëmijët dhe të rinjtë jashtë kornizës së institucioneve arsimore, kontribuium në bashkëpunimin lokal dhe rajonal për promovimin e arsimit, sigurimin e trajnimeve dhe […]

Komuna e Gostivarit dhe Lidhja e Sportit Shkollor organizuan gara ndërkomunale në futboll

,

Komuna e Gostivarit dhe Lidhja e Sportit Shkollor organizuan gara ndërkomunale në futboll Rreth 100 nxënës të shkollave fillore nga Komuna e Gostivarit dhe asaj të Vrapçishtit kanë marrë pjesë në gara në futboll të cilat u zhvilluan në palestrën sportive të shkollës fillore “Faik Konica” të fshatit Debresh. Garat janë organizuar në bashkëpunim të […]