Komuna e Gostivarit u binjakëzua me Komunën Kilis të Turqisë

26.11.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe kryetari i komunës Kilis të Republikës së Turqisë, Hasan Kara, sot nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim dhe binjakëzim të dy komunave mike. Pas nënshkrimit të marrëveshjes, në një konferencë të përbashkët për shtyp, Taravari dhe Kara theksuan se dy komunat obligohen që në bazë të respektit të […]

Anëtarët e Forumit Rinor të komunës së Gostivarit, vizituan veteranët e arsimit shqip

23.11.2018 Me rastin e Ditës së Alfabetit – 22 Nëntorit, dje anëtarët e Forumit Rinor të komunës së Gostivarit, vizituan rreth 50 mësimdhënës shqiptarë, veteranë të arsimit dhe mësues të pensionuar. Tl shoqëruar edhe nga zëdhënësi i komunës Jasin Demiri, gjatë vizitave që ua bënë nëpër shtëpi, ata bashkëbiseduan me mësuesit, ua uruan Ditën e […]

Press konferencë në lidhje me kthimin e ingerencave në arsim Komunës së Gostivarit

23.11.2018 Udhëheqësja e Sektorit për Veprimtari Publike pranë Komunës së Gostivarit, Aslian Snopçe, mbajti sot konferencë për shtyp në lidhje me kthimin e ingerencave në arsim Komunës së Gostivarit, respektivisht kryetarit Arben Taravari. Ajo me këtë rast përmendi dështimet dhe keqpërdorimet në sferën e arsimit në këtë 9 muaj kur ingerencat i kishte pushteti qendror, […]