Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari mbështet shahistët e rinj

12.06.2018 Synimet e kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari për ngritjen e cilësisë së jetës kulturore-artistike, dhe rekreativo-sportive, sidomos të gjeneratave të reja, çdo ditë e më shumë po konkretizohen. Një nga rastet e fundit është edhe mbështetja financiare nga ana e komunës së Gostivarit për Akademinë e Shahut për Fëmijë në Gostivar. “Me […]

Ambasadori sllovak Henrik Markush vizitoi Komunën e Gostivarit, u takua me kryetarin e komunës Arben Taravari dhe kryetarin e ASH-së, Ziadin Sela

07.06.2018 Ambasadori i Sllovakisë në Shkup, Henrik Mrkush vizitoi sot komunën e Gostivarit me ç’rast u takua me kryetarin e komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Në takim të pranishëm ishin edhe ish ambasadori sllovak në Shkup, aktualisht drejtor i misionit të OSBE-së në Bratisllavë , Robert Krinak, si dhe kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin […]

Demant: Ministri Suhejl Fazliu nuk ka lëshuar asnjë denar për Gostivarin

07.06.2018 Me qëllim të informimit të saktë të qytetarëve të Gostivarit, Komuna e Gostivarit e jep sqarimin në vijim: Për sa i përket deklaratës së ministrit të pushtetit lokal, Suhejl Fazliu të dhënë për TV Art Channel, në emisionin “Arti i Financës”, njoftojmë se projekti për rehabilitimin e rrugës nga lokaliteti i quajtur “Ura e Sushicës” deri në […]