“E vërteta për BDI-në”- Taravari: Tokën ndërtimore në Gostivar e kanë shitur me çmime qesharake

01.02.2018 Në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, në një konferencë për shtyp prezantoi një pjesë të keqpërdorimeve që janë bërë në sferën e urbanizmit gjatë mandatit 2013-2017 në komunën e Gostivarit. “Rasti i parë ka të bëjë me shitjen e tokës ndërtimore, pronë e komunës së […]

Krasiten drutë në rrugën Çajlë – Forinë, mundësohet qarkullimi i lirshëm i automjeteve

,

31.01.2018 Gjatë vizitës së kryetarit Arben Taravari në fshatin Forinë, të realizuar paradokohe, banorët e kësaj ane shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me rrugën Çajlë-Forinë, ku degët e drunjve përskaj rrugës pengojnë qarkullimin e lirë të automjeteve. Me urdhër të kryetarit Taravari, Ndërmarrja publike “Parkingje publike dhe gjelbërime” është duke realizuar krasitjen e drunjve […]

Një delegacion nga Komuna e Gostivarit vizitoi Qendrën për Autizëm në Tiranë. Drejtoresha Berisha premton përkrahje profesionale

31.Janar.2018 Udhëheqësja e Departamentit për Arsim në Komunën e Gostivarit, znj. Aslian Snopçe e shoqëruar nga një grup profesionistësh për fëmijë me aftësi të kufizuara në përbërje Samir Grble – defektolog, Arta Arifi Kreci – psikologe, dhe Genc Taravari – logoped, qëndruan për vizitë në Qendrën për Autizëm në Tiranë. Me këtë rast, delegacioni u […]