Mbështetje nga ADRR “Sonce” – Tetovë për kryetarin Taravari

22.06.2018 Asociacioni i Romëve për Zhvillimin të Demokracisë ADDR “Sonce” – Tetovë, reagon ndaj heqjes nga rendi i ditës të pikës për miratimin e planeve aksionale lokale në Këshillin e Komunës së Gostivarit. Në reagim thuhet se ky Asociacion mbështet proceset që çojnë në përmirësimin e pozitës së romëve në nivel lokal në kuadër tëprogramit […]

DEMANT NDAJ AKUZAVE TË PABAZA TË DREJTORËVE TË DHUNSHËM TË SHKOLLAVE

Komuna e Gostivarit, jo vetëm bllok dotacionet por edhe mjete shtesë nga buxheti i saj u ka transferuar shkollave fillore dhe të mesme publike 22.06.2018 Në lidhje me akuzat e drejtuara ndaj Komunës së Gostivar nga ana e drejtorëve të dhunshëm të shkollave fillore dhe të mesme publike të Gostivarit, kinse Komuna e Gostivarit nuk […]

Vendimi i shumicës në Këshill, la në terr palestrën sportive “Rinia” – Gostivar

21.06.2018 Vendimi i shumicës së anëtarëve të Këshillit të Komunës së Gostivarit, në seancën e pestë votoi kundër ndarjes së subvencioneve nga ana e Komunës për NPEOS “Rinia” – Gostivar. Kjo ndërmarrje në kuadër të së cilës funksionon edhe palestra sportive në të cilën aktivitetet sportive i zhvillojnë klubet sportive të Gostivarit me rrethinë, udhëheqësia […]