Formohet Këshill Lokal për Preventivë në Gostivar

25.06.2018 Në Komunën e Gostivarit, realizuan sot një takim të përbashkët kryetari i komunës, kryetari i Gjyqit Themelor, një përfaqësues i Prokurorisë Themelore dhe Komandanti i Stacionit të Policisë të Gostivarit. Qëllimi i takimit ishte konstituimi i Këshillit Lokal Preventiv sipas rekomandimeve të OSBE-së dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme. Kryetari i komunës së Gostivarit, […]

Vendoset ndriçim dekorativ në sipërfaqet e gjelbra në Gostivar, qyteti merr pamje atraktive në orët e mbrëmjes

25.06.2018 Komuna e Gostivarit vazhdon me realizimin e projekteve për përmirësim të infrastrukturës, rritjen e cilësisë së jetës së qytetarëve dhe zbukurimin e sipërfaqeve publike në territorin e saj. Projekti i radhës i cili ka filluar me realizim është vendosja e ndriçimit dekorativ në sipërfaqet e gjelbra në pjesët më të frekuentuara të qytetit. Fillimisht […]

Mbështetje nga ADRR “Sonce” – Tetovë për kryetarin Taravari

22.06.2018 Asociacioni i Romëve për Zhvillimin të Demokracisë ADDR “Sonce” – Tetovë, reagon ndaj heqjes nga rendi i ditës të pikës për miratimin e planeve aksionale lokale në Këshillin e Komunës së Gostivarit. Në reagim thuhet se ky Asociacion mbështet proceset që çojnë në përmirësimin e pozitës së romëve në nivel lokal në kuadër tëprogramit […]