TAKIM INFORMATIV PËR PROPOZIM-RIBALANCIN E BUXHETIT TË KOMUNËS SË GOSTIVARIT

06.07.2018 Sektori për financa dhe buxhet pranë Komunës së Gostivarit, organizon takim informativ në të cilin do të prezantohet propozim-ribalanci i buxhetit të Komunës së Gostivarit për vitin 2018. Takimi informativ do të mbahet në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, më 09.07.2018 (e hënë) prej në ora 16:00 deri në ora 17:00. Ftohen […]

Edhe një mini-deponi e egër në Gostivar, shndërrohet në sipërfaqe të gjelbëruar

,

06.07.2018 Komuna e Gostivarit, nëpërmjet Ndërmarrjes publike “Komunalec”, vazhdon me aksionin gjithëpërfshirës për mënjanimin e mini-deponive të egra në gjithë territorin e komunës. Aksioni i radhës ekologjik u realizua përskaj lumit Vardar në lagjen “Toskallari“ të Gostivarit, një sipërfaqe e lënë pas dore e cila më shumë i ngjante një mini-deponie të egër. Aksioni u […]

Sektori për Financa: Të ardhurat në Komunën e Gostivarit në gjysëmvjetorin e parë rriten për 14% , ndërsa shpenzimet për 6%

04.07.2018 Të hyrat e realizuara publike në buxhetin e konsoliduar të Komunës së Gostivarit për gjysëmvjetorin e parë të vitit 2018 , respektivisht për periudhën prej 01.01.2018 deri më 30.06.2018, kanë arritur vlerën e përgjithshme prej 467.660.829 denarë., ku janë përfshirë edhe transferet nga viti i kaluar, e që paraqet 44,30% nga të hyrat e […]