Kryetari Taravari, me apel deri te qytetarët dhe policia me rastin e ardhjes së mërgimtarëve

13.07.2018 Me rastin e ardhjes së mërgimtarëve, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, qytetarëve dhe policisë së Gostivarit iu drejtua me një apel në të cilin fton ata të tregohen më zemërgjerë dhe më mikpritës. Apelin e kryetarit Taravari jua përcjellim të plotë në vijim: Të nderuar qytetarë të komunës së Gostivarit, Këtyre ditëve, […]

Edhe lagjja Maleardi në Gostivar bëhet me kënd fëmijësh

29.02.2018 Kanë përfunduar punimet për ndërtimin edhe të këndit të ri për fëmijë tek banesat kolektive në lagjen Maleardi në Gostivar, si pjesë e projektit të Komunës së Gostivarit për ndërtimin e katër këndeve të reja dhe riparimin e dy këndeve ekzistuese të lojërave në territorin e komunës. “Edhe ky kënd për fëmijë tashmë është […]

Takimi i dytë informativ për propozim-ribalancin e buxhetit të komunës së Gostivarit

06.07.2018 Sektori për financa dhe buxhet pranë Komunës së Gostivarit, organizon takim e dytë informativ në të cilin do të prezantohet propozim-ribalanci i buxhetit të Komunës së Gostivarit për vitin 2018. Takimi informativ do të mbahet në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, më 13.07.2018 (e premte) prej në ora 15:00 deri në ora […]