NJOFTIM: Të martën do të bëhet dezinsektimi i parë nga toka në territorin e komunës së Gostivarit

04.07.2018 Njoftohen qytetarët se më datë 10.07.2018 (e martë), do të bëhet dezinsektimi i parë nga toka në territorin e Komunës së Gostivarit për zhdukjen e mushkojave të rritura dhe dëmtuesve të tjerë. Dezinsektimi do të kryhet në mbrëmje pas orës 24:00 deri në orët e hershme të mëngjesit, vetëm në kushte të mira atmosferike. […]

Rikonstruktohet dhe zgjerohet një segment i rrugës rajonale Gostivar-Sërmnovë

03.06.2018 Pas përfundimit të fazës përgatitore për rikonstruktim dhe zgjerim të rrugës rajonale Gostivar-Sërmnovë në pjesën ndërmjet fshatrave Llakavicë dhe Sërmnovë, nesër do të fillojë gërryerja dhe asfaltimi i segmentit në gjatësi prej 1967 metra. Ndonëse rruga Gostivar – Llakavicë si rrugë rajonale është nën menaxhimin e shtetit, më së shumti mjete investon Komuna e […]

Taravari ia dorëzon çelësin e artë të qytetit shkencëtarit dr. Feigenblatt

02.07.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ia dorëzoi Çelësin e artë të qytetit, profesorit dhe veprimtarit Dr. Otto F von Feigenblatt. “Është hera e parë që Komuna e Gostivarit ndan Çelësin e artë të qytetit dhe është një nder i veçantë që atë ia dorëzojmë pikërisht një veprimtari dhe shkencëtari i cili ka […]