Në shkollat e Gostivarit mbahen debate rinore për integrimin e të rinjve në arsim

,

23.03.2018 Në tre shkolla fillore komunale të Gostivarit, në vijim është pilot-projekti “Integrimi i të rinjve në arsim”. Projektin e implementon Agjencia amerikane për zhvillim ndërkombëtar (USAID) në bashkëpunim me Sektorin e arsimit pranë Komunës së Gostivarit. “Fillimisht ky pilot-projekt realizohet në shkollat fillore Bashkimi dhe Goce Dellçev të qytetit dhe në SHF ‘Çajla’ të […]

E vërteta për BDI-në – Shefi i kabinetit qeras vetveten me 4 lap-topë dhe një tablet

22.03.2018 Në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, zëdhënësi i Komunës së Gostivarit, Jasin Demiri, në konferencën e sotme për shtyp, zbardhi rastet e dy shkelje flagrante të procedurave dhe abuzim me asetet e Komunës së Gostivarit, nga ana e ish shefit të kabinetit të kryetarit Nevzat Bejta. “Më 18.10.2013 Komuna e Gostivarit është […]

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Gostivarit dhe Fondacionit Metamorfozis

19.03.2018 Në prani të kreut të Delegacionit të BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar, në një ceremoni rasti, Komuna e Gostivarit dhe Fondacioni Metamorfozis, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi mbi Projektin për forcimin e turizmit inovativ. Në emër të Komunës së Gostivarit, Memorandumin e nënshkroi kryetari Arben Taravari, ndërsa në emër të Fondacionit Metamorfozis, drejtori ekzekutiv i […]