Njoftim

18.04.2018 Komuna e Gostivarit i njofton qytetarët se në rrjedhë është aksioni për sanimin e rrugëve të dëmtuara në territorin e qytetit të Gostivarit. Për këtë arsye, nëpër shumë rrugë të qytetit është bërë heqja e asfaltit të dëmtuar dhe po bëhet përgatitja për shtrimin e asfaltit të ri. Arnimi i gropave në rrugët “Beliçica”, […]

Taravari: Kërkojmë nga MPB – mos t’i mbrojë banditët

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot mbajti një konferencë për shtyp në lidhje me incidentin që ndodhi në gjimnazin e Gostivarit. “Në historinë e Gostivarit asnjëherë nuk ka ndodhur që militantë partiakë të futen në shkollë dhe të rrahin profesorë. Dhuna ndaj dy profesorëve është ushtruar nga një ish i burgosur dhe truproje […]

Rregullimi i parkut të qytetit drejt finalizimit

,

14.04.2018 Pas nivelimit të tokës dhe instalimit të sistemit nëntokësor të ujitjes në parkun e madh të qytetit, në anën e djathtë të lumit Vardar, punët dalë ngadalë shkojnë drejt finalizimit. Për momentin punohet në rregullimin e shtegut të këmbësorëve, respektivisht shtrimi me pllaka bekatoni. “Pranverën do ta quaja stina e ndërmarrjes sonë.  Jemi duke rregulluar […]