Punë efikase e Sektorit për urbanizëm pranë Komunës së Gostivarit

12.03.2018 Prej marrjes së mandatit nga ana e kryetarit Arben Taravari dhe formimit të ekipit të ri udhëheqës në Sektorin e urbanizimit, Komuna e Gostivarit ka lëshuar gjithsej 24 leje ndërtimi, prej të cilave 16 për objekte individuale banesore, 3 për ridedikim, adaptime dhe rikonstruktime, 1 për Stacion matës për ajër ambiental, 2 për Hidrocentrale […]

Komuna e Gostivarit do të binjakëzohet me Komunën Kilis të Turqisë

12.03.2018 Një delegacion i Komunës Kilis të Turqisë, qëndroi dje në Gostivar me ç’rast u takuan me kryetarin e komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Në kuadër të vizitës, kryetari Taravari dhe i autorizuari nga ana e kryetarit Hasan Kara, drejtori për kulturë pranë Komunës Kilis – Mahmut Selxhuk, nënshkruan një marrëveshje të titulluar Karta e […]

Eko-aksion i banorëve të fshatit Çajlë, pastrohet deponia e egër në Rudinë

11.03.2018 Tash e katërt ditë vijon aksioni i madh ekologjik në vendin e quajtur Rudina, në periferi të fshatit Çajlë. Aksioni i iniciuar nga Bashkësia Lokale e fshatit Çajlë, gjeti mbështetje të gjerë te banorët, afaristët dhe mërgimtarët e fshatit Çajlë, si dhe nga Komuna e Gostivarit dhe shoqatat ekologjike lokale. Kamionë, traktorë dhe mekanizim […]