Hapa konkrete për ndërtimin e rrugëve lokale në Tërnovë dhe Padalisht

11.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe Besim Dogani – udhëheqës i Zyrës për zhvillim ekonomik lokal, realizuna sot një takim pune me konsulentët Edin Mehmeti dhe Aleksandar Ivanovski. Në takimin me konsulentët për mbikëqyrjen e projekteve të BE-së në kuadër të komponentit IPA, u bisedua në lidhje me dy projekte të rëndësishëm […]

Fushata “E vërteta për BDI-në”, zbardhen keqpërdorimet në NP “Komunalec” – Gostivar

,

11.01.2018 Udhëheqësit e Ndërmarrjes publike “Komunalec”, mbajti sot konferencë për shtyp me ç’rast në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, shpalosi një pjesë të keqpërdorimeve të bëra në mandatin e shkuar nga kuadrot e BDI-së. “Do t’ju njoftojmë sot vetëm me keqpërdorimet që janë bërë në Njësinë punuese Mekanizimi, ndërsa me keqpërdorimin në njësitë […]

Dixhejët gostivaras u pritën nga kryetari Taravari

09.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, priti sot Jeton Kadriun (DJ Dark Child), Ilir Selimin (DJ Knockout) dhe Xhelal Lushin (DJ Chronic). Dixhejët e njohur gostivaras, shprehën gatishmërinë e tyre për organizimin e evenimente të ndryshme dedikuar rinisë së Gostivarit, për çka kërkojnë edhe mbështetjen e Komunës së Gostivarit. Ata njoftuan kryetarin Taravari […]