Dhjetë kryetarë komunash turke, u mirëpritën nga kryetari Arben Taravari

Sekretari i Lidhjes së Komuanve Turke dhe dhjetë kryetarë të komunave të ndryshme të Turqisë, vizituan sot komunën e Gostivarit, me ç’rast u mirëpritën nga kryetari Taravari. Kryetari I komunës së Gostivarit, Arben Taravari theksoi se është një nder i veçantë për qytetarët e Gostivarit, që një kaq shumë kryetarë komunash mike nga Turqia, të […]

Në Ditën e Arsimit Turk, u promovua rikonstruktimi i plotë i SHF “M.K. Ataturk” – Gostivar

,

21.12.2017 Me rastin e Ditës së arsimit turk në Maqedoni, me një solemnitet madhështor në prani të funksionarëve të lartë shtetërorë nga Turqia dhe Maqedonia, u bë sot promovimi i rikonstruktimit të plotë të Shkollës fillore “Mustafa Kemal Ataturk” në Gostivar. Inaugurimin, me prerje simbolike të shiritit, e bënë kryetari i komunës së Gostivarit, Arben […]

Kryetari Taravari, priti në kabinetin e tij ambasadoren e Turqisë në Shkup, Tylin Erkal Kara

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, priti dje në kabinetin e tij ambasadoren e Republikës së Turqisë në Shkup, znj. Tylin Erkal Kara. Në takimin miqësor, kryetari Taravari dhe ambasadorja e Turqisë biseduan rreth bashkëpunimit të ngushtë ndërmjet shtetit turk dhe komunave të Turqisë me komunën e Gostivarit, me ç’rast u konstatua se ky […]