Ekspozitë për mirëkuptim dhe tolerancë mes nxënësve të etnive të ndryshme

19.12.2017 Në mjediset e Shkollës së mesme teknike në Gostivar, të enjten në ora 13:00 do të hapet ekspozita me mbi 20 fotografi të punuara nga po aq nxënës të katër shkollave të mesme të komunës së Gostivarit. Tema e ekspozitës është “Jeto në harmoni me të tjetër” dhe është pjesë e projektit edukativ dhe prevenues […]

Delegacioni turk viziton komunën e Gostivarit – tregojnë gatishmëri për mbështetje dhe investime

18.12.2017 Një delegacion nga Republika e Turqisë, i përbërë prej profesorësh të Universitetit “Sylejman Demirel” në qytetin Isparta, përfaqësues të partisë në pushtet AK Partisi, intelektualë dhe gazetarë, realizuan një takim pune me kryetarin e komunës së Gostivarit Arben Taravari. Miqtë nga Turqia, uruan kryetarin Taravari për postin e ri duke i dëshiruar atij punë […]

Një delegacion i Komunës së Gostivarit në takim pune në Komunën e Prishtinës

14.12.2017 Në kuadër të bashkëpunimit me komunat nga rajoni më i gjerë, një delegacion i komunës së Gostivarit në përbërje Seadin Ejupi – shef i kabinetit të kryetarit, Jasin Demiri – zëdhënës i komunës dhe Rijat Abdullai – këshilltar i jashtëm i komunës, realizuan dje një takim pune në Komunën e Prishtinës. Ata u pritën […]