Këshilli i Komunës së Gostivarit votoi Propozim-buxhetin për vitin 2024

Pas elaborimit të Propozim-buxhetit nga Departamenti për Buxhet dhe Kontroll pranë Komunës së Gostivarit, Këshilli i Komunës së Gostivarit me unanimitet votash miratoi Propozim-buxhetin. Për shkak të transparencës dhe llogaridhënies, Propozim-buxheti paraprakisht u përpilua në bashkëpunim me qytetarët, organizatat joqeveritare, bashkësitë lokale si dhe ndërmarrjet publike pranë Komunës së Gostivarit. Buxheti për vitin 2024 do […]

Komuna e Gostivarit organizoi debat publik për Propozim-buxhetin për vitin 2024

Në hapësirat e Këshillit të Komunës së Gostivarit sot u organizua debati i parë publik për Propozim-buxhetin për vitin 2024 ku i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Debati publik u zhvillua në prani të qytetarëve, shoqërisë civile, bashkësive lokale të fshatrave, shoqatat rinore, klubet sportive dhe të gjitha palët tjera […]

Afaltohet rruga Turçan i Madh – Llapushnik

Gjatë ditës së sotme filloi asfaltimi i pjesës së parë të rrugës Turçan i Madh – Llapushnik. Gjatësia e asfaltimit përfshin asfaltim prej 800 metrave, kurse kjo rrugë lidhet me rrugën kryesore për në fshatin Llakavicë. Pas instalimit të kanalizimeve nëntokësore, do të fillojë pjesa e dytë e asfaltimit në rrugët dytësore.