Nxënësit e dalluar të gjimnazit, qëndruan dhjetë ditë në Bursa të Turqisë

,

15.12.2017 Në kuadër të Programit Erazmus plus, gjashtë nxënësit më të dalluar dhe më meritor të gjimnazit të Gostivarit, të udhëhequr nga profesoresha Arbena Solejmani, prej 2 deri më 12 dhjetor qëndruan në Bursa të Turqisë. Nxënësit shqiptarë, maqedonas dhe turq nga Gostivarit morën pjesë në aktivitetit e organizuar me temë “All start with Music” […]

“Karvani për fëmijëri pa pengesa” zbarkoi në Gostivar

Taravari: Fëmijët me pengesa në zhvillim, t’i përfshijmë në institucionet së bashku me fëmijët tjerë 14.12.2017 UNICEF-i në partneritet me Festivalin e filmik Shkup, organizoi sot një mini festival filmik të titulluar“Karvani për fëmijëri pa pengesa”, që ka për qëllim të promovojë të drejtat dhe aftësitë e fëmijëve me pengesa në zhvillim. Fjalë përshëndetëse, para […]

Takohen përfaqësuesit e BERZH-it dhe Bankës Komerciale me përfaqësuesit e Komunës së Gostivarit – Bihet dakord që bashkëpunimi të vazhdojë

12.12.2017 Përfaqësues të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Bankës Komerciale, zhvilluan një takim me përfaqësues të kabinetit të kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ku u shqyrtuan modalitetet për vazhdimin e bashkëpunimit dhe realizimit të transhës së dytë të kredisë. Në takim u konstatua se Komuna e Gostivarit i servison obligimet […]