Përfundojnë punimet në SHFK “Forina”, Limani falënderon banorët për kontributin

,

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim Zyrën për Investime Kapitale pranë Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës përfundoi punët e realizuara në SHFK “Forina”. Punët e realizuara të këtij projekti janë fasadimi i shkollës, dritare të reja si dhe pajisje të reja shkollore. Në promovimin e këtyre ivnestimeve ishte e pranishme udhëheqësja e Sektorit të Arsimit pranë […]

Promovohen investimet në Shkollën e Mesme Teknike “Gostivari”

,

Në kuadër të Memorandum bashkëpunimit mes Komunës së Gosivarit dhe Shkollës së Mesme Teknike Komunale “Gostivari”, sot kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari promovoi investimet më të reja në këtë shkollë. Bëhet fjalë për realizimin dhe përfundimin e çatisë së shkollës me sipërfaqe prej 3000 metre katrorë si dhe lyerja e pjesëve të brendshme […]