Kryetari Taravari viziton Shkollën e Mesme Teknike në Gostivar, përuron punëtorinë e re

,

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari së bashku me ministren e Ekologjisë, Kanja Shukova mori pjesë në hapjen solemne të punëtorisë “Progres” pranë Shkollës së Mesme Teknike në Gostivar. Kjo punëtori, e para e këtij lloji në nivel të shtetit tonë, do të shërbejë për riparim të aparaturave dhe pajisjeve të ndryshme shtëpiake dhe […]

Taravari: Çdo investim në arsim është investim për të ardhmen

,

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij vizitoi shkollat fillore “Faik Konica” – Debresh dhe “Bashkimi” – Gostivar. Kryetari Taravari, të gjithë nxënësve e posaçërisht nxënësve të cilët fillojnë rrugëtimin e tyre arsimor për herë të parë, u uroi një vit të […]