Dialog social “Mëso me mençuri, puno profesionalisht“

,

Sektori për Arsim pranë Komunës së Gostivarit në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, organizuan dialogun social me moton “Mëso me mençuri, puno profesionalisht“, që për qëllim ka rritjen e numrit të paraleleve për mësim dual në shkollat e mesme profesionale dhe inkuadrimin e kuadrove profesionale në kompanitë e Gostivarit. Në këtë aktivitet, morën […]

Kryetari Arben Taravari prmovoi investimet në shkollën fillore periferike “Bashkimi”

,

Kryetari i Komunës së Gostivarit bashkë me ekipin e tij sot promovoi investimet në shkollën fillore “Bashkimi” në lagjen Tullana. “Sot promovuam investimet në Shkollën fillore periferike “Bashkimi” në lagjen Tullana. Investimi përfshin ndërrimin e dritareve, fasadë me efikasitet energjetik dhe renovim të brendshëm të klasave”, potencoi kryetari Arben Taravari. Kryetari Arben Taravari theksoi se […]