Taravari: Çdo investim në arsim është investim për të ardhmen

,

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij vizitoi shkollat fillore “Faik Konica” – Debresh dhe “Bashkimi” – Gostivar. Kryetari Taravari, të gjithë nxënësve e posaçërisht nxënësve të cilët fillojnë rrugëtimin e tyre arsimor për herë të parë, u uroi një vit të […]

Vijon renovimi i shkollës fillore “Goce Dellçev”

,

Komuna e Gostivarit po e shfrytëzon pushimin veror të nxënësve për t’i përmirësuar kushtet në shkollën fillore “Goce Dellçev”. Në këtë shkollë fillore në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës po meremetohen toaletet e nxënësve, kurse lyerja e tërësishme e mësonjëtoreve dhe korridoreve bëhet me investimin e komunës. Investimet në shkollat fillore dhe të […]