Shkolla e Mesme Komunale e Mjekësisë e Gostivarit me fasadë të re

,

Sot në Shkollën e Mesme Komunale të Mjekësisë u promovua fasada e jashtme të sapopërfunduar. Në promovim i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, i cili u shpreh komuna edhe pse në kohë krizë, ka ndarë mjete në infrastukturën arsimore. “Ky investim me mjete të Komunës së Gostivarit dhe të vetë […]

Komuna e Gostivarit prmovoi klasën për nxënësit me nevoja të veçanta

,

Sot në shkollën fillore “Bashkimi” në Gostivar u promovua klasa e veçantë e sapo përfunduar për nxënësit me nevoja të veçanta. Në këtë klasë ndjekin mësimin shtatë nxënës të rregullt nga kjo shkollë me specialistë të fushës në orë individuale nga 45 minuta. Në ceremoninë e prmomovimit mori pjesë edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, […]