Gostivari shënon Ditën ndërkombëtare të ushqimit

,

Nën patronazhin e Komunës së Gostivarit, gati në të gjitha shkollat fillore, me tregje ushqimi, sot u shënua Dita ndërkombëtare e ushqimit. Mjetet e tubuara nga tregjet ushqimore në shkollat e Gostivarit do të përdoren për bamirëse. Me këtë rast, edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari bashkë me ekipin e tij ishte i […]

Lënda e shahut do të jetë prezente në shkollat e Gostivarit

,

Gjatë ditës së djeshme, kuadri mësimor që shprehu interesim të ligjerojë lëndën e shahut në shkollat e Gostivarit, ishte në trajim që u organizua nga Federata e Shahut të Maqedonisë dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale dhe me Klubin e Shahut të Gostivarit. Në trajnim, kuadri mësimor kishte mundësinë të […]