Kryetari Arben Taravari prmovoi investimet në shkollën fillore periferike “Bashkimi”

Kryetari i Komunës së Gostivarit bashkë me ekipin e tij sot promovoi investimet në shkollën fillore "Bashkimi" në lagjen Tullana....
Kryetari Arben Taravari prmovoi investimet në shkollën fillore periferike “Bashkimi”

THIRRJE PUBLIKE PËR SHFAQJE TË INTERESIMIT PËR PJESËMARRJEN E NJË PËRFAQËSUESI TË ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE SI VËZHGUES NË KOMISIONIN PËR VLERËSIMIN E PROPOZIM-PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROJEKTIT RELOAD 2 NË KOMUNËN E GOSTIVARIT.

Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2) është vazhdimësi e fazës së parë të projektit të implementuar...
THIRRJE PUBLIKE PËR SHFAQJE TË INTERESIMIT PËR PJESËMARRJEN E NJË PËRFAQËSUESI TË ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE SI VËZHGUES NË KOMISIONIN PËR VLERËSIMIN E PROPOZIM-PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROJEKTIT RELOAD 2 NË KOMUNËN E GOSTIVARIT.

Komuna e Gostivarit hap “Qendrën për diasporë”

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot me ministrin për Diasporë, Xhemal Çupi nënshkruan marrëveshje për hapjen e një...
Komuna e Gostivarit hap “Qendrën për diasporë”

Kryetari Arben Taravari u takua me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në RMV, Milan Predan

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ka realizuar takim me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë...
Kryetari Arben Taravari u takua me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në RMV, Milan Predan

Komuna e Gostivarit muajin nëntor ia kushton mbrojtjes së shëndetit të nxënësve

Departamenti për Mbrojtje Sociale, Shëndetësore dhe Mbrojtjen e Fëmijëve pranë komunës së Gostivarit organizoi tribunë për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e...
Komuna e Gostivarit muajin nëntor ia kushton mbrojtjes së shëndetit të nxënësve

Kryetari Arben Taravari takoi ambasadorin e BE-së, David Geer

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në kuadër të projektit "BE-ja për ju", në hapësirat e komunës sot priti...
Kryetari Arben Taravari takoi ambasadorin e BE-së, David Geer

Komuna e Gostivarit me pikëllim pranoi lajmin për tragjedinë e sotshme në Stamboll

  Me keqardhje dhe pikëllim e pranuam lajmin për tragjedinë që ndodhi sot në Stamboll të Turqisë Komuna e Gostivarit...
Komuna e Gostivarit me pikëllim pranoi lajmin për tragjedinë e sotshme në Stamboll

Komuna e Gostivarit me klubit e shahut “Gostivari” organizoi turneun e shahut mes nxënësve të shkollave fillore

40 nxënës nga të gjitha shkollat fillore të qytetit të Gostivarit, sot kanë marrë pjesë në turneun e shahut ndërshkollorë...
Komuna e Gostivarit me klubit e shahut “Gostivari” organizoi turneun e shahut mes nxënësve të shkollave fillore

Komuna e Gostivarit fillon asfaltimimin e rrugës në Banjicë të Epërme

Komuna e Gostivarit fillon asfaltimimin e rrugës në Banjicë të Epërm Komuna e Gostivarit ka filluar me asfaltimin e rrugës...
Komuna e Gostivarit fillon asfaltimimin e rrugës në Banjicë të Epërme

THIRRJE PËR KRIJIMIN E KËSHILLIT NISMËTAR

Në bazë të nenit 36 dhe 48 të Ligjit për vetëqeverisje lokale(“Gazeta Zyrtare e RMV-së” nr. 5/02 ), dhe nenit...
THIRRJE PËR KRIJIMIN E KËSHILLIT NISMËTAR