Ekspozohen punimet artistike të nxënësve të shkollave fillore në Komunën e Gostivarit

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me "CIVIL" organizuan panair me punimet e nxënësve të shkollave fillore, me temë "Bashkë për një të ardhme më të mirë". Brenda hapësirave të komunës u ekspozuan punimet artistike të realizuara…

Fillojnë punimet në rrugën Banjicë e Epërme - Banjicë e Poshtme

Filluan punimet për ndërtimin e rrugës Banjicë e Epërime - Banjicë e Poshtme në gjatësi prej 1.230 metra. Projekti për ndërtimin e kësaj rruge zgjidh problemin shumëvjeçar të këtyre dy fshatrave duke krijuar infrastrukturë…

THIRRJE PUBLIKE

,
KOMUNA E GOSTIVARIT Në bazë të nenit 11 dhe nenit 141,142 të Ligjit për mbrojtje sociale (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 79/2009, 36/11, 51/11, 166/12, 15/13, 79/13, 164 /13 , 187/13, 38/14, 44/14, 116/14,…

Komuna e Gostivarit në takim me firmat projektuese të Gostivarit, diskutohen planet detale urbanistike

Komuna e Gostivarit gjatë ditës së sotme organizoi takim me udhëheqësit e Sektorit të Urbanizmit dhe firmave projektuese në qytetin e Gostivarit. Në takim u diskutua për mbarëvajtjen e punës dhe funksionimin sa më të mirë…

Asfaltohet pjesa e parë e rrugës "Boge Veljanovski"

,
Komuna e Gostivarit filloi me asfaltimin e rrugës "Boge Veljanovski". Asfaltimi i kësaj rruge përfshin 385 metra gjatësi dhe 5 metra, ndërsa asfaltimi i tërësishëm do të kryehet në dy faza. Kujtojmë se me rregullimin e motit,…

Komuna fillon projektin "Komunat e dedikuara për fëmijët"

,
Komuna e Gostivarit bashkërisht me Ambasadën e parë për fëmijë në botë "Megjashi" dhe disa komuna të tjera filloi me zbatimin e projektit "Komunat e dedikuara për fëmijët" Qëllimi i projektit është përforcimi i avancimit të…

Kryetari Arben Taravari në drekë tradicionale me mësimdhënësit e persionuar turq

,
Tradicionalisht si çdo vit edhe sivjet në mënyrë tradicionale kryetari Arben Taravari dje priti në takim dhe në drekë solemne mësimdhënësit e pensionuar turq të Komunës së Gostivarit. Në takim mes të tjerash u diskutua për…

NJOFTIM

,
Të nderuar qytetar të Komunës së Gostivarit ju njoftojmë se Ministria për transport dhe lidhje e publikoi rregulloren dhe i përshkroi formularët e nevojshëm që ka të bëj me procedurën për të cilën kishte interesim shumë të…

Mbahet Forumi për sipërmarësinë e grave në Komunën e Gostivarit

Komuna e Gostivarit mbajti forumin për sipërmarrësinë e grave Në forum, ku mori pjesë edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, u fol për historitë e suksesit të grave në biznes në rajonin Komunës së Gostivarit,…

Komuna e Gostivarit do të ndihmojë me nga 10 mijë denarë familjet kujdestare

  Të gjitha familjet që do të vendosin të bëhen familje kujdestare, gjegjësisht në shtëpitë e tyre do të pranojnë fëmijë që kanë nevojë për kujdes, do të marrin ndihmë financiare nga Komuna e Gostivarit në vlerë…