Заедничка средба меѓу градоначалникот на Гостивар и претставниците на „Стоп Русино“

Денес во Општина Гостивар се одржа заедничка средба меѓу градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари, шефот на кабинетот Валбон Лимани и претставници на граѓанската иницијатива „Стоп Русино“

На заедничката средба во конструктивна атмосфера се разговараше за координацијата на следните чекори со граѓанската иницијатива „Стоп Русино“