Равен, по завршувањето на подземните инсталации, израмнувањето на шахтите, денес продолживме со финализирање на работите, поправка и враќање во првобитна состојба на нeколку улици.

Равен, по завршувањето на подземните инсталации, израмнувањето на шахтите, денес продолживме со финализирање на работите, поправка и враќање во првобитна...
Равен, по завршувањето на подземните инсталации, израмнувањето на шахтите, денес продолживме со финализирање на работите, поправка и враќање во првобитна состојба на нeколку улици.

Пролетно садење садници и уредување на паркот кај станбениот комплекс.

Пролетно садење садници и уредување на паркот кај станбениот комплекс на ул. „Павле Аврамовски“ во близина на ОУ „Мустафа Кемал...
Пролетно садење садници и уредување  на паркот кај станбениот комплекс.

Со отворањето на сезоната на работи, започнавме со хоризонтално обележување на улиците низ целиот град Гостивар.

Со отворањето на сезоната на работи, започнавме со хоризонтално обележување на улиците низ целиот град Гостивар.
Со отворањето на сезоната на работи, започнавме со хоризонтално обележување на улиците низ целиот град Гостивар.

Комеморативна средба во чест на професорката Зејнепе Барди Челебиу

06.04.2021 Во салата на Советот на Општина Гостивар, денес се одржа комеморативна средба во чест на професорката по биологија Зејнепе...
Комеморативна средба во чест на професорката Зејнепе Барди Челебиу

Работите на улицата “Страхиња Симоновски” продолжуваат со висок интензитет

Работите на улицата “Страхиња Симоновски” продолжуваат со висок интензитет, деновиве се поставува нова водоводна мрежа во должина од 170 метри.
Работите на улицата “Страхиња Симоновски” продолжуваат со висок интензитет

ОМУ “Енвер Стафаи” ја одбележа 30 годишнината од своето постоење, беа промовирани извршените инвестиции

Имав чест и задоволство да учествувам денес во одбележувањето на 30-годишнината од постоењето на Основното музичко училиште „Енвер Стафаи“ во...
ОМУ “Енвер Стафаи” ја одбележа 30 годишнината од своето постоење, беа промовирани извршените инвестиции

Засадување на нови стебла во градскиот парк во Гостивар

Засадување на нови стебла во градскиот парк во Гостивар, од страна на ЈП Паркови и Зеленило и НО ГвЕко.
Засадување на нови стебла во градскиот парк во Гостивар

СОУ „Гостивар“, започнавме со работи за целосно реновирање на четири кабинети

СОУ „Гостивар“, започнавме со работи за целосно реновирање на четири кабинети, и тоа за хемија, биологија, физика и математика.
СОУ „Гостивар“, започнавме со работи за целосно реновирање на четири кабинети

Ден на екологијата – Општина Гостивар ja промовираше Еко-патролаta и мобилниот апарат за мерење на загадувањето на воздухот

21.03.2021 По повод одбележувањето на 21 март - Денот на екологијата, Општина Гостивар ги промовираше Еко-патролата и мобилниот апарат за...
Ден на екологијата – Општина Гостивар ja промовираше Еко-патролаta и мобилниот апарат за мерење на загадувањето на воздухот

Општина Гостивар, бројни активности за Денот на екологијата

18.03.2021 И оваа година, Општина Гостивар ќе организира повеќе активности за одбележување на 21 Март - Ден на екологијата. Од...
Општина Гостивар, бројни активности за Денот на екологијата