Да придонесеме сите заедно за чист и убав Гостивар!

,

Општина Гостивар преку Јавното претпријатие “Паркинзи и зеленило“ посебно внимание посветува на одржувањето на зеленилото и заштита на животната средина.
Да придонесеме сите заедно за чист и убав Гостивар!