24 ЧАСА ВО УСЛУГА!

,

Поради врнежите од снег, екипите ангажирани од Општина Гостивар, започнаа со расчистување на патиштата од снег во планинските села.

Покрај чистењето, песок и сол се фрлаат во делови од градот, како и до најдалечните села.

Апелираме до граѓаните да покажат максимална грижа за време на сообраќајот и да имаат трпеливост, за екипите да работат 24 часа нон-стоп.