Ученичкиот дом во Гостивар

Ученичкиот дом во Гостивар

ЛЕД осветлување низ целата зграда;
Комплетно реновирана менза;
Реновирани ходници;
✅ 60 соби опремени со нов мебел (нови кревети, душеци, маси и комоди);
📚Две нови читални;
8️⃣ Нови купатила;
✅ Нови прозори во женскиот дел;