Përfundoi me sukses Shkolla Verore “Gostivari 2022”

Pas gjashtë javëve punë, përkushtim, mësim dhe kënaqësi, sot përfundoi me sukses Shkolla Verore “Gostivari 2022”.

Për gjashtë javë me radhë, mbi 720 nxënës të moshës 7 deri 14 vjet u angazhuan në aktivitete të ndryshme, kurse 40 instruktorë me profesione të ndryshme u angazhuan që fëmijët ta kalojnë verën pa celularë.

“Ishte një verë e dobishme pa celularë, por me dije dhe angazhim në fusha të ndryshme për 720 vogëlushët që ndoqën Shkollën Verore”, u shpreh kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

Shkolla Verore organizohet për herë të parë në Komunën e Gostivarit dhe përveç angazhimit të fëmijëve gjatë pushimit të verës, synohet të zbulohen talentët e rinj të qytetit në fusha të ndryshme.