TIKA e gatshme për thellim të bashkëpunimit me Komunën e Gostivarit

07.11.2017

Një delegacion i lartë i Agjencisë turke për bashkëpunim dhe koordinim TIKA, kryesuar nga Aytekin Ayden – koordinator për Maqedoni , ishin dje mysafirë të kryetarit të komunës së Gostivarit, dr. Arben Taravari.

Përfaqësuesit e TIKA-s, ia uruan kryetarit Taravari postin e kryetarit të komunës dhe bashkëbiseduan në lidhje me projektet e realizuara deri më tani të kësaj agjencie në komunën e  Gostivarit dhe më gjerë.

Ata shfaqën interesim për programin zgjedhor të kryetarit dhe bashkëpunëtorëve të tij, duke i dëshiruar atij sukses në postin e ri.

Kryetari i komunës së Gostivarit, shprehu falënderim për mbështetjen e fuqishme të Agjencisë TIKA në realizimin e shumë projekteve me rëndësi jetike për qytetarët e komunës së Gostivarit, njëherit shprehu gatishmëri që bashkëpunimi të thellohet edhe më shumë në të ardhmen.

Taravari njoftoi përfaqësuesit e TIKA-s, se në përputhje me programin fitues zgjedhor, do të angazhohet për avancimin e të drejtave të komuniteteve të cilat nuk përbëjnë shumicë në nivel lokal, me theks të veçantë të komunitetit turk.

Shërbimi për informim