Një delegacion nga Komuna e Gostivarit vizitoi Qendrën për Autizëm në Tiranë. Drejtoresha Berisha premton përkrahje profesionale

31.Janar.2018

Udhëheqësja e Departamentit për Arsim në Komunën e Gostivarit, znj. Aslian Snopçe e shoqëruar nga një grup profesionistësh për fëmijë me aftësi të kufizuara në përbërje Samir Grble – defektolog, Arta Arifi Kreci – psikologe, dhe Genc Taravari – logoped, qëndruan për vizitë në Qendrën për Autizëm në Tiranë.

Me këtë rast, delegacioni u prit nga drejtoresha e qendrës, zonja. Liri Berisha.

Gjatë takimit, zonja Berisha shprehu gatishmëri për të ndihmuar kuadrot dhe institucionet nga Komuna e Gostivarit në drejtim të organizimit të trajnimeve dhe seminareve profesionale, plan – programeve, materialeve dhe literaturës profesionale.

Udhëheqësja e Departamentit për Arsim në Komunën e Gostivarit, znj. Aslian Snopçe, vizitën në Tiranë e vlerësoi mjaft produktive, duke shprehur bindjen që ky bashkëpunim do të jetë frytdhënës dhe në dobi të institucioneve, kuadrove dhe fëmijëve me aftësi të kufizuara në Komunën e Gostivarit.

Shërbimi për informim