Njoftim

16.11.2018

Njoftojmë banorët e fshatit Çajlë se më datë 19.11.2018 në ora 14:00, do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në pjesën rreth Ambulancës dhe përskaj shkollës.

Siç na njoftojnë nga EVN-ja, ndërprerja e planifikuar e furnizimit me energji elektrike do të ndodhë me qëllim që ekipet e tyre të punojnë në rikonstruktimin dhe modernizimin e rrjetit distributiv në lokacionin e cekur më sipër.

Shërbimi për informim – Komuna e Gostivarit