AGJENDA Е MARSHIT MEMORIAL

AGJENDA Е MARSHIT MEMORIAL

Marshi/maratona memoriale për nder të të vdekurve dhe të lënduarve

në aksidentin rrugor që ndodhi më 13.02.2019 te fshati Llaskërcë, 

në relacionin:

LLASKËRCË – GOSTIVAR 55 km

AGJENDA:

  1. Nisja nga Gostivari, më 13.02.2020 (e enjte) në ora 04:45.  ( është rezervuar minibus ) 
  2. Starti nga  f. Llaskërcë në ora 05:30 – 06:00 (vendosja e luleve)
  3. Mbikalimi në Grupçin në ora 07:00 – 07:30
  4. Pagesa rrugore në Zhelinë në ora 08:00 – 08:30

    – Pushim 30 – 45 min.

  1. Pagesa rrugore në Tetovë në ora 11:00 – 11:30

    – Pushim në ora 13:00 – 13:30

    – Deklarata për mediat – Kryetari Arben Taravari dhe të tjerë

    – Koktej ( pije dhe ushqim)

  1. Mbërritja në Gostivar në ora 17:00-17:30 në sheshin e qytetit –  pritje nga qytetarët dhe fjalimi i kryetarit të komunës.

Do të marshohet në rrugën rajonale përreth autostradës Shkup-Gostivar, ndërsa marshit mund t’i bashkëngjiten edhe pjesëmarrës të cilët duan të  përshkojnë vetëm një pjesë të rutës.  

  •  Mbështetje logjistike  – automjete që e shoqërojnë marshin ( Ujë , pije dhe ushqim )
  •  Automjetet në thirrje ( suportim nga komuna )

Për pjesëmarje në marshimin, paraqitjet bëhen deri më datën: 12.02.2020 deri ne ora 12:00

Telefoni për kontakt: 072 / 519-109 

Nga Këshilli organizativ