Operatorët ekonomikë që do të punojnë edhe gjatë orës policore në fundjavë

Shatbi I krizës së Komunës së Gostivarit, në përputhje me kompetencat e veta, ka lëshuar leje pune për disa operatrë ekonomikë gjatë orës policore në këtë fundjavë, me qëllim që të gjithë qytetarët të cilët do të kenë nevoja emergjente për ushqim, produkte ushqimorem higjienike apo ilaçe të mund t}I sigurojnë ato nëpërmjet vullnetarëve dhe personave të tjerë që kanë leje për lëvizje.

Më poshtë jua sjellim tabelën e plotë me nurat e telefonit:

Farmacia “Kenan” –  077/787-888

Ali Farm – 078/477-148

Elkos Group ETC –  071-240 804

Market “Delikates” – 078/456-875

Market “Fikri Kompani” – Forinë – 070/444-462

Market “Abaz Komerc” – Çegran – 070/875-506

Market “Ermija” – 070/204-847

Ema logistics : 071/686-666

Ali Market : 070/553 071

Pizza Delivery King : 078/886 996

Pizza House : 070/800 350

Pizza Bar Twing – 078 346 501

Pizza City Çegran – 070 643 111

Pizza Rozafa – 071 966 094

Restaurant “Ignacia”: 078/365 771

Shoqata Humanitare DAVA – 071/755-557

Qndra per edukim rinor : 072/722-995

Ekipet mobile të Komunës së Gostivarit: 072 577 713 dhe 072 577 741

Vërejtje: Barnatoret  që janë në këtë listë , janë ato që kanë paraljamëruar se do të punojnë gjatë fundjavës, ndryshe ato lejet për punë i sigurojnë nga pushteti qendror.

Lusim qytetarët që tu prëmaben vendimeve dhe rekomandimeve të qeverisë dhe të respektojnë orën policore.

#RriNëShtëpi