NJOFTIM

09.11.2020

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë nesër (e martë), me fillim në ora 8:00 do të fillojë asfaltimi i rrugës “Ilindeni” në segmentin prej te rrethrrotullimi te “Brioni” deri te pompa e benzinës “Bunar petrol”.

Punimet pritet të zgjasin deri në ora 17:00 dhe në këtë periudhë kohore trafiku do jetë tërësisht i bllokuar.

Luten banorët lokalë që prej sonte të mos parkojnë makinat në atë segment.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin!

Shërbimi për informim