Të nderuara zonja dhe tê nderuar zotërinjë,

Të nderuara zonja dhe tê nderuar zotërinjë,
Të nderuar Gostivaras,
Urime viti i ri, Ju dëshiroj që në vitin 2021 të keni shëndet, mbarësi dhe gjitha të mirat.