Sot me mirënjohje u nderua Marija Milloshevska nga Gostivari

Sot me mirënjohje e nderova nxënësen Marija Milloshevska nga Gostivari, pjesëmarrëse në Konkursin Ndërkombëtar për Astrofizikë dhe Astronomi (IAAC) për pjesëmarrës të rinj nga ku u nderua me çmimin “Nderi i artë” dhe çmimin special “Çmimi kombëtar” si pjesëmarrëse më e shquar nga Maqedonia e Veriut.  – Arben Taravari.