Komuna ndihmon financiarisht një familje në nevojë nga Gostivari

22.01.2018 Afërdita Hamza nga kabineti i kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, vizitoi sot familjen tre-anëtarëshe Josifoski nga lagja “Tullana” e Gostivarit, e cila përballet me probleme të mëdha financiare dhe shëndetësore. Familja Josifoski e njoftoi znj. Hamza se ata jetojnë me një ndihmë sociale prej 2.300 denarësh, shtëpinë e kanë në gjendje shumë […]

Taravari vizitoi NP Komunalec, u njoftua nga afër me sfidat e ndërmarrjes

,

22.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, vizitoi Ndërmarrjen Publike “Komunalec” me ç’rast nga afër u njoftua me sfidat me të cilat përballet kjo ndërmarrje. Drejtori i ndërmarrjes Isak Lazami e njoftoi kryetarin Taravari, se si pasojë e menaxhimit të keq në mandatin e shkuar kjo ndërmarrje ballafaqohet me shumë probleme, sidomos në aspektin […]

Kryetari Arben Taravari vizitoi shoqatën e personave me shikim të dëmtuar “Realiteti” nga Gostivari

20.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij vizitoi Shoqatën e personave të verbër dhe me shikim të dëmtuar “Realiteti”. Fillimisht, kryetari i shoqatës Xhevat Fejzuli, falënderoi kryetarin Taravari që personalisht kërkoi të takojë anëtarët e kësaj shoqate, ndërsa më pas e njoftoi atë me aktivitetet që i zhvillon, si dhe […]