Kryetari Arben Taravari prmovoi investimet në shkollën fillore periferike "Bashkimi"

,
Kryetari i Komunës së Gostivarit bashkë me ekipin e tij sot promovoi investimet në shkollën fillore "Bashkimi" në lagjen Tullana. "Sot promovuam investimet në Shkollën fillore periferike “Bashkimi” në lagjen Tullana. Investimi…

Komuna e Gostivarit muajin nëntor ia kushton mbrojtjes së shëndetit të nxënësve

,
Departamenti për Mbrojtje Sociale, Shëndetësore dhe Mbrojtjen e Fëmijëve pranë komunës së Gostivarit organizoi tribunë për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e të rinjëve me temë: “Efektet negative në shëndetin mendor dhe…

Mungesa e librave ndër temat kryesore në takimin mes Sektorit të Arsimit të dhe ministrit të Arsimit dhe Shkencës

,
Përfaqësuesit e Sektorit të Arsimit pranë Komunës së Gostivarit, përfaqësues të shkollave të mesme profesionale të Gostivarit dhe përfaqësues të Unionit të Nxënësve të Shkollave të Mesme të Gostivarit, sot realizon një takim…

Shkolla e Mesme Komunale e Mjekësisë e Gostivarit me fasadë të re

,
Sot në Shkollën e Mesme Komunale të Mjekësisë u promovua fasada e jashtme të sapopërfunduar. Në promovim i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, i cili u shpreh komuna edhe pse në kohë krizë,…

Komuna e Gostivarit prmovoi klasën për nxënësit me nevoja të veçanta

,
Sot në shkollën fillore "Bashkimi" në Gostivar u promovua klasa e veçantë e sapo përfunduar për nxënësit me nevoja të veçanta. Në këtë klasë ndjekin mësimin shtatë nxënës të rregullt nga kjo shkollë me specialistë të…

Gostivari shënon Ditën ndërkombëtare të ushqimit

,
Nën patronazhin e Komunës së Gostivarit, gati në të gjitha shkollat fillore, me tregje ushqimi, sot u shënua Dita ndërkombëtare e ushqimit. Mjetet e tubuara nga tregjet ushqimore në shkollat e Gostivarit do të përdoren për bamirëse. Me…

Lënda e shahut do të jetë prezente në shkollat e Gostivarit

,
Gjatë ditës së djeshme, kuadri mësimor që shprehu interesim të ligjerojë lëndën e shahut në shkollat e Gostivarit, ishte në trajim që u organizua nga Federata e Shahut të Maqedonisë dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në…

Mungojnë mbi 25 mijë tekste mësimore për nxënësit e Gostivarit, Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk siguron librat

,
Komuna e Gostivarit reagon ashpër ndaj vonesës së furnizimit me libra nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Është e paarsyeshme që nxënësit të përballen me mungesë të librave, kërkojmë nga ministria që sa më shpejtë të…

Dokumentet që nevojiten për të marrë subvencionin për nxënësit e klasës së parë

,
Departamenti për mbrojtje sociale, shëndetësore dhe mbrojtjen e fëmijëve pranë Komunës së Gostivarit, njofton familjet të cilat kanë të regjistruar nxënës në klasat e para për vitin shkollor 2022/2023 në të gjitha shkollat fillore…

Fillimi i vitit të ri shkollor në Gostivar, kryetari Arben Taravari vizitoi disa nga shkollat fillore

,
Me fillimin e vitit të ri shkollor, nxënësit e klasave të para në Gostivar sot u njoftuan me shokët dhe shoqet e rinj. Me këtë rast, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari vizitoi disa nga shkollat fillore të Gostivarit…