NJOFTIM

18.09.2018

Të nderuar qytetarë,

Nga EVN – KEC Gostivar lajmërojnë se nesër (e mërkurë) prej në ora 9:30 deri në ora 11:30, për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjet, pa furnizim me rrymë elektrike do të mbeten konsumatorët nga rr. “Major Çede Filiposki” – zona te parku i madh, si dhe një pjesë e rrugës “Sllobodan Peposki” – Gostivar

Me respekt,

Shërbimi për informim – Komuna e Gostivarit