Komuna e Gostivarit i forcon masat për parandalimin e koronavirusit

13.03.2020

Komuna e Gostivarit po forcon masat për parandalimin përhapjes së koronavirusit që në nivel botëror po merr përmasa shqetësuese, ndërsa nga kjo pandemi është prekur edhe vendi ynë.

Prej mbrëmë ndërmarrjet publike komunale kanë filluar me larjen intensive të rrugëve kryesore të qytetit dhe dezinfektimin e kontejnerëve për mbeturina, ndërsa ky aksion do të vazhdojë dhe do të intensifikohet edhe në ditët në vijim.

Pastrimi dhe dezinfektimi do të bëhet kryesisht në orët e mbrëmjes, respektivisht prej në ora 21:00, kur lëvizja e automjeteve dhe këmbësorëve është me intensitet më të ulët.

Komuna e Gostivarit apelon deri tek qytetarët që tu përmbahen me përpikëri rekomandimeve të Organizatës Botërore Shëndetësore si dhe Ministrisë së Shëndetësisë së RMV-së.

Shërbimi për informim