NJOFTIM

13.10.2020

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se më datë 15.09.2020 (e enjte), me fillim në ora 11:00,sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, në organizim të NPK “Parkingje publike dhe gjelbërim” do të mbahet

DEBAT PUBLIK

për prerjen e drunjve të vjetër që rrezikojnë të rrëzohen dhe paraqesion rrezik për kalimtarët

Ftojmë të gjithë të interesuarit, sidomos aktivistët, përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe shoqatave ekologjike, që të marrin pjesë në debat.

Shërbimi për informim