Njoftim

Për nevojat e Projektit për ndërlidhje të rrugëve lokale që financohet nga mjetet e Bankës Botërore, Komuna e Gostivarit ka aplikuar për “Rikonstruktimin e rrugës lokale nga fshati Zdunjë deri në fshatin Debresh dhe rrugës lokale nga Banjica e Poshtme në Komunën e Gostivarit”, për të cilin është përgatitur një listë kontrolli e Planit të Menaxhimit të Aspekteve Mjedisore dhe Sociale në përputhje me Standardet për Aspektet Mjedisore dhe Sociale të Bankës Botërore.

 

Në këtë link mund t’i gjeni dokumentet e nevojitura: https://we.tl/t-VWZbNcCFdx

  1. final ESMP Checklist Gostivar MK
  2. Formular za podnesuvanje komentari
  3. Izvestuvanje za javen uvid na ESMP_Checklist