Kryetari Arben Taravari në drekë tradicionale me mësimdhënësit e persionuar turq

,

Tradicionalisht si çdo vit edhe sivjet në mënyrë tradicionale kryetari Arben Taravari dje priti në takim dhe në drekë solemne mësimdhënësit e pensionuar turq të Komunës së Gostivarit.

Në takim mes të tjerash u diskutua për sfidat e arsimit pasi në ditën e djeshme u shënua edhe Dita ndërkombëtare e edikukimit.

Komuna e Gostivarit dhe kryetari Arben Taravari takime të këtilla realizon tashmë 5 vjet me të gjithë mësimdhënësit shqiptar, maqedonas dhe turq.