Fushata “E vërteta për BDI-në”, zbardhen keqpërdorimet në NP “Komunalec” - Gostivar

,
11.01.2018 Udhëheqësit e Ndërmarrjes publike “Komunalec”, mbajti sot konferencë për shtyp me ç’rast në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, shpalosi një pjesë të keqpërdorimeve të bëra në mandatin e shkuar…

Përfundoi rikonstruimi i rrjetit të kanalizimit në një pjesë të lagjes “Lajthia”

,
02.01.2017 Problemi me të cilin banorët e rrugës Drage Todorovski në lagjen “Lajthia”, janë ballafaquar tash e 17 vjet sa herë që ka pasur të reshura intensive, përfundimisht u zgjidh ditë më parë. Me këtë rast, të dielën,…

Punohet në sanimin e defektit në tubacionin kryesor të ujësjellësit

,
26.12.2017 Ekipe të Ndërmarrjes Publike “Komunalec” janë duke punuar intensivisht në sanimin e defektit disavjeçar në tubacionin kryesor të ujësjellësit në fshatin Zdunjë. Punimet kanë filluar mëngjesin e sotëm në ora 8:30…

Pastrohet kanali për ujitje dhe rregullohen oborret e banesave kolektive

,
26.12.2017 Ndërmarrja publike “Parkingjet publike dhe gjelbërimet”, në vazhdën e aksioneve për rregullimin e hapësirave publike dhe gjelbërimeve, këtyre ditëve punon në rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra te blloku i banesave…

Intervenohet në kanalizimin në lagjen Lajthia, Taravari ndjek nga afër punimet

,
11.12.2017 Një delegacion i komunës së Gostivarit i kryesuar nga kryetari Arben Taravari doli në vendngjarje, që nga afër t’i përcjellë punimet që po kryhen për rikonstruim të rrjetit të kanalizimit për ujërat e zeza, duke njoftuar…

Ndërtohet linjë e re kanalizimi fekal në fshatin Debresh

,
07.12.2017 Ndërmarrja publike “Komunalec”, ka filluar ndërtimin e kanalizimit për ujërat e zeza, për një pjesë të fshatit Debresh në vlerë prej 4,5 milion denarësh. Drejtori i kësaj ndërmarrjeje, njoftoi se janë eliminuar…

NP “Komunalec”: Punohet intensivisht për tejkalimin e problemit me ujin e pijshëm në Debresh

,
01.12.2017 Si pasojë e rreshjeve të vërshueshme të shiut, sidomos gjatë natës së mbrëshme në rajoin e Pollogut, uji nga burimi, mbërrin i turbullt në rezervuarin nga i cili furnizohet një pjesë e fshatit Debresh. Shkaku i kësaj,…

Konsultime për fazën e dytë të projektit për përmirësim të furnizimit me ujë në komunën e Gostivarit

,
01.12.2017 Konsulentë të angazhuar nga Sekretariati Shtetëror për Çështje Ekonomike (SECO), në kuadër të Programit për ujësjellës dhe kanalizim, zhvilluan një takim pune me drejtorin e Ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Isak…

NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” aksion për krasitjen e drunjve dhe pastrimin e shtartit të luimit në fshatin Debresh

,
29.11.2017 Në vigjilie të stinës së dimrit, Ndërmarrja publike “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”, është para përmbylljes së aksionit për krasitjen e drunjve në sipërfaqet publike në qytetin e Gostivarit. “Për momentin…